Klantervaringen

Met humor en doelgericht

Tietia heeft me geholpen om dingen anders te doen en er vooral ook anders over te denken. Wonderbaarlijk hoe dit mijn manier van be-LEVEN verandert, dat heeft me echt verrast! De coaching is niet onnodig zwaar zweverig of moeilijk, maar juist met humor en doelgericht. Kleine stapjes & groot plezier. Fijn ook dat na iedere sessie een verslagje wordt gemaakt zodat ik kan nalezen hoe het ook alweer handiger/leuker kan.

Bernhard de Vries

Een gelukkig mens

Nadat mijn zaak failliet ging, mijn huwelijk eindigde en mijn zoon een zware operatie moest ondergaan, viel ik in een enorm gat. Zag het allemaal even niet meer zitten. Via de gemeente ontmoette ik Tietia. Zij werd mijn coach en zou mij helpen bij het vinden van een baan. Echter ze heeft veel meer voor mij gedaan. Tietia luisterde naar mij. Ze liet mij zien dat ik niet gefaald had, maar dat het juist heel krachtig was hoe ik alles regelde. Dat het niet erg was om me verdrietig te voelen omdat ik alleen door verdriet te hebben, ook het geluk kon voelen. Ze zorgde ervoor dat ik overal het positieve van in ging zien. Ik ben ontzettend dankbaar dat Tietia op mijn pad is gekomen. Door haar heb ik nu een leuke baan, voel me fijn en kan oprecht zeggen dat ik een gelukkig mens ben. Dank je wel Tietia. Dat er maar heel veel mensen met jou mogen gaan werken…

Kitty Boumans

Leven behoorlijk veranderd

Jaren terug heb ik in het kader van een re-integratietraject coaching ontvangen van Tietia. Ik heb deze eerlijke en gelijkwaardige samenwerking als zeer prettig ervaren. Ook is Tietia goed in out-of-the-box denken; mede door een van haar onorthodoxe ideeën is mijn leven behoorlijk veranderd. Nu ben ik alweer een aantal jaren aan het werk in een functie waarin ik ontzettend veel voldoening vind. De samenwerking zoals hierboven omschreven is daarbij van grote waarde geweest.

Michael Kaptein

Vaardig & betrokken

Ik heb Tietia leren kennen als zeer vaardig & betrokken coach. Ze haalt de essentiële belemmeringen en moeilijkheden naar boven door met geduld en empathie te luisteren. Om vervolgens duidelijkheid hierin te scheppen en dan samen naar handvatten, oplossingen te zoeken hoe hiermee om te gaan.

Haar manier van coachen heeft mij tot nu toe op allerlei vlakken veel opgeleverd.

Nanda

Goed luisteren

Je bent een goede mens !
Je kan naar mensen goed luisteren .
Je bent een meelevende persoon.
Je bent altijd bereikbaar (aproachable )
Je laat mensen aan on waarde( Respectful)
Je bent behulpzaam .
Je  kan mensen motiveren . (etc)

Kadi Bangura

Warm bad

Tietia bracht rust in de chaos rond werk zoeken. Zij wist de focus weer op andere zaken te brengen, waardoor die rust vrij snel kwam.
Ze leerde me om kadootjes te mogen ontvangen voor mezelf, zoals een achteraf héle fijne cursus mindfullness, waar ik liever niet nog een keer aan wilde beginnen toen ze dit oppperde.
Vol overtuiging wist ze me om te krijgen, ik mocht stoppen als ik het echt niks vond.
Tietia voelt als een warm bad, ondersteunt en denkt mee.
Nog altijd mag iedereen horen wie deze engel is die op mijn pad kwam in slechte omstandigheden!

Karin Kaastra

image9